Zo werkt Almanapp!

Verenigings app voor leden van de vereniging
Eigen login
Eigen afbeeldingen
Eigen huisstijl
Eigenaar van
het kanaal
Geld verdienen met advertenties in de verenigings app
Verkoop
advertenties
Eigen pagina adverteerders
Niet vervelend voor leden
Informatie over adverteerder
Alle leden en structuren een eigen pagina
Elk lid een
eigen pagina
Snel bellen
Elke groep een
eigen pagina
Structuren inzichtelijk
Beheer online alle aspecten van de app
Real-time online beheer
Verdeel beheerrechten
Statistieken

Eigen app

Het is lastig om aandacht te krijgen van je leden. Een e-mail of een bericht op Facebook sneeuwt snel onder en wordt doorgaans niet gelezen. Met een eigen (mobiel) communicatiekanaal is dit verleden tijd.

Eigen Huisstijl

Wij bouwen de app in de huisstijl van de vereniging. De app is onder een eigen naam te vinden in de appstore en bevat alleen eigen kleuren en foto\'s van de vereniging.

Kortom, een echt eigen app voor jouw vereniging!


Geld verdienen met advertenties

Adverteerders zien adverteren op papier niet meer zitten. Zij wensen online hun doelgroep te bereiken, omdat dit veel meer mogelijkheden biedt. De advertenties in de app kun je vrij verkopen aan adverteerders.

Ruim 60% van onze klanten maakt al winst op hun app!

Opbrengsten

Standaard is 75% van de advertentieruimte te verkopen door de vereniging. Uiteraard hoeft hier niets van te worden afgedragen. De overige 25% verkopen wij aan landelijke adverteerders. Zo houden wij de prijs van de app zo laag mogelijk.


Digitale Almanak

Ieder lid en iedere groep heeft een eigen pagina in de app. Op deze pagina staan de contactgegevens van het lid en informatie over de groepen waarin het lid zich bevindt. Interne structuren worden overzichtelijk en het vinden van contactgegevens een eitje

Gegevens up-to-date

Leden kunnen hun gegevens aanpassen waardoor je als bestuur altijd over de meest up-to-date gegevens beschikt. Synchronisatie tussen het ledenbeheer systeem en de app verzorgt de uitwisseling van deze gegevens.
Verstuur Push berichten

Verstuur push berichten naar de leden van de vereniging. Het werkt super simpel. Selecteer iedereen die een bericht moet ontvangen en binnen 5 minuten ontvangt iedereen het bericht. (Of plan dit in voor een later moment!)

Elke vereniging heeft leden die minder actief zijn. Met een eigen app spreek je ook deze leden aan en blijf je ze betrekken bij de vereniging. Hierdoor stijgt het aantal actieve leden en vermindert het verloop!
Online Beheer

Regel alles omtrent de app in het online beheer systeem. Stel nieuwe berichten in, verstuur Pushberichten of voeg nieuwe foto\'s toe aan in fotoalbum.

Verdelen van bevoegdheden

Verdeel bevoegdheden onder de leden zodat alle verschillende mogelijkheden van de app optimaal worden benut. Door delegatie van bevoegdheden kunnen de taken worden verdeeld.

"

Periodieke updates

De techniek verandert snel en daarom is het van groot belang dat de app ook met de tijd meegaat. Wij voeren maandelijks een update uit die door alle leden automatisch wordt gedownload. Zo wordt de app steeds beter of en kunnen we compatibiliteit met nieuw


Onderhoudskosten

Je betaalt bij ons een vast bedrag per maand, waar alles in zit. Je hebt dus nooit meer met onvoorziene kosten te maken.


Uitbreidingen

Elk jaar breiden wij ons pakket uit met functies die door onze klanten zijn bedacht. Tinder voor de vereniging is bijvoorbeeld door Veritas uit Utrecht bedacht en door ons gerealiseerd.

Koppeling Social Media

Het bijhouden van allerlei verschillende communicatie kanalen kost veel tijd.

Via het online beheer systeem kun je elk bericht automatisch doorsturen naar andere social media kanalen. Per bericht kun je aangeven of het gaat om een intern- of exter

Beveiliging op bankniveau

Wij bewaren de persoonsgegevens van veel verenigingen. Daarom doen we er alles aan om deze persoonsgegevens goed te beveiligen. Het leveren van app\'s voor interne communicatie is onze hoofdactiviteit en beveiliging is daarom erg belangrijk.


Beveiligde verbindingen

We gebruiken SSL verbindingen zodat alle data tussen onze servers en de app versleuteld wordt verstuurd. Dit zorgt er o.a. voor dat derden de data niet kunnen onderscheppen. Ook is het mogelijk de app te laten blokkeren wanneer er binnen korte tijd op meer dan 1 telefoon wordt ingelogd, bijv. om het verspreiden van inloggegevens te voorkomen.


Server locaties

Onze servers staan in Noord-Holland in Nederland en vallen daardoor onder de Nederlandse wetgeving.

Nog veel meer mogelijkheden

Dagelijkse backup

Om ervoor te zorgen dat er onverhoopt geen data verloren gaat, maken we elke nacht een backup van alle data.

Verenigingsagenda

Alle evenementen van de vereniging kunnen ingeladen worden zodat iedereen op de hoogte is van de activiteiten.

Data inladen

Bij het invoeren van nieuwe leden zullen we je de eerste keer op weg helpen. We vertellen je precies wat je moet doen om alle foto\'s en data in de app te zetten.

Publieke pagina\'s

Betrek toekomstige leden bij de vereniging. Geef ze toegang tot een aparte nieuwswall, eigen agenda en stuur deze toekomstige leden ook Pushberichten. Deze functie is vooral handig tijdens intro-weken.

Kortingsbonnen

Stel kortingsbonnen in, die de leden met de app kunnen gebruiken. Een kortingsbon werkt met een slider en is maar een beperkt aantal keer te gebruiken. Kortingsbonnen zijn een ideale manier om de inkomsten van de vereniging te vergroten.

Polls & Peilingen

Als bestuur van een vereniging ben je benieuwd naar de mening van de leden. Met deze module peil je direct de mening van je leden zodat je snel antwoord hebt op je vragen.

Recepten

Zet alle favoriete recepten van je leden in de recepten module. Hierdoor creëer je zeer gemakkelijk een groot kookboek

Vind ik Vo

Bekend van de \'Vind-ik-leuk\' knop van Facebook kunnen de leden in de app aangeven als ze iets leuk vinden.

API

Wil je je eigen systemen koppelen aan de app? Dat kan. We hebben een API waaraan je jouw systemen makkelijk kunt koppelen.

Soundcloud

Plaats met deze module de favoriete nummers van de vereniging in een playlist. De leden kunnen zo met enkele klikken vanuit de app naar muziek luisteren.

Raad het lid (spel)

Bij dit spel dien je namen te raden bij foto\'s en verdien je punten voor goede antwoorden. Er is een ranglijst die elke maand wordt ververst.

Hospiteermodule

Het vinden van een huis is voor nieuwe studenten vaak lastig. Met de hostpiteermodule bemiddelt de app tussen verenigingshuizen en nieuwe bewoners.

GoudenGids

De GoudenGids geeft een overzicht van alle adverteerders in de app, zodat je snel de contactgegevens of website kunt opzoeken.

Foto Album

Upload foto\'s van alle evenementen via het adminpaneel. Alle leden kunnen de fotos hierna direct bekijken.

Pop-ups

Stel meldingen in die elk lid te zien krijgt, voordat ze de app kunnen gebruiken. Je weet dus zeker dat iedereen de melding leest.

Login synchronisatie

Wij koppelen het inloggen van de verenigingswebsite met de app, zodat leden met hun eigen inlog gegevens gebruik kunnen maken van de app.

Inleverformulieren

Bespaar een hoop tijd met het verzamelen van data voor de almanak of het up-to-date brengen van de ledenadministratie. De data is makkelijk te exporteren voor het gebruik in andere software.

Stages / Internships

Toon beschikbare internships van sponsoren en partners in de app. Leden van de vereniging kunnen reageren of meer informatie opvragen bij de sponsoren / adverteerders.

Kaart met huizen / locaties

Zet bijvoorbeeld alle verenigings- huizen op de Google-maps kaart en stel eenvoudig routebeschrijvingen in voor het bereiken van externe locaties.

Programma / Evenementen

Per dag of dagdeel een overzichtelijk overzicht van het programma. Uitermate geschikt voor het weergeven van het programma van evenementen.

Aftermovies

Zet aftermovies en andere verenigingsfilmpjes (Youtube/Vimeo) in de app en leden kunnen het filmpje direct bekijken.

Plattegrond evenement

Met de plattegrond-functie kun je inzichtelijk maken hoe de plattegrond van de locatie eruit ziet en waar wat te vinden is.

Trainingsplanning

Stel trainingen in per team en laat leden hun aanwezigheid invullen. Bij uitval wordt een Pushbericht verstuurd.

Populaire mogelijkheden

Wij houden de app zo interactief mogelijk.


Verenigings Tinder

Date nodig? Doe een poging met de Verenigings Tinder en wordt gematcht met andere leden binnen de vereniging. Deze module is gebaseerd op de bekende Tinder dating app.

Het gerucht gaat dat er al veel huwelijken zijn voortgekomen uit het gebruik van onze Verenigings Tinder module.


Lustrum / Evenementen app

Wij ontwikkelen ook losse apps voor (grotere) evenementen, geheel in de stijl van het evenement. Zo maakten wij al eerder de lustrum app van UVSV uit Utrecht en voor Vindicat uit Groningen. Neem contact op voor de mogelijkheden.


LEES CASE STUDY TOP WEEK