Via de knop Beheerders kunnen de beheerders van de Almanapp worden bekeken.

Beheerder toevoegen:

1. Druk op toevoegen om een beheerder toe te voegen.Beheerders
  2. Voer bij admin naam de naam van de nieuwe beheerder in.
  3. Voer bij admin wachtwoord het wachtwoord van de nieuwe beheerder in.
  4. Voer bij verbonden lid het lid in waarmee de nieuwe beheerder is verbonden.
  5. Voer bij rechtengroep in tot welke groep de nieuwe beheerder gaat behoren. Dit bepaalt welke rechten de nieuwe beheerder krijgt. Beheerders toevoegen
  6. Druk op bewaar wijzigingen.Beheerders toevoegen (1)

Beheerders beheren:

• Onder het kopje id staat het debiteurennummer van het lid waaraan de beheerder is gekoppeld
  • Onder het kopje naam staat de naam van de beheerder.
  • Onder het kopje naam gekoppeld lid staat de naam van het lid waaraan de beheerder is gekoppeld.
  • Onder het kopje rechtengroep staat de groep met rechten waartoe de beheerder behoort. Dit bepaalt het aantal rechten die de beheerder heeft.
  • Met de knop aanpassen kunnen de gegevens van de beheerder worden aangepast.
  • Met de knop verwijderen kan een beheerder worden verwijderd.
  • Beheerders beheren