Bij groepen kunnen groepen worden toegevoegd of bestaande groepen worden verwijderd en/of aangepast. Het zelfde geld voor groep categorieën

Mogelijkheden:

• Navigeren tussen verschillende groepen door zoekacties.
  • Filteren op naam, jaar en categorie.
  • Aantal weergegeven items instellen.

groepen 1.0.1

Een groep aanmaken in de Almanapp

• Groep elementen
    • Naam: Kies een naam voor de groep.
    • Jaar: Kies het jaar voor de groep.
    • Publiek: Bepaal of de groep publiek wordt of niet.
    • Categorie: Bepaal onder welke categorie de nieuwe groep valt.
  • Bijlagen
    • Afbeelding: Kies een eventuele afbeelding voor de groep.

Als u klaar bent met het maken van de nieuwe groept kunt u op de knop verzend met deze knop drukken. De groep is nu aangemaakt.

groepen 1.3

Een nieuwe categorie maken in de Almanapp

Er kunnen nieuwe categorieën worden gemaakt binnen de groepen. Hiermee kunnen de verschillende soorten groepen makkelijker gevonden worden en is het direct duidelijk waar deze groep voor is. Een categorie kan worden aangemaakt met de volgende knop.

groepen 1.1.1

• Categorie elementen
    • Naam: Kies een bondige naam voor de categorie.
    • Selecteer kleur: Maak een kleur keuze voor de categorie
    • Icon: Maak een keuze welk Icon u wilt.
  • Groeperen
    • Leden groeperen op: Bepaal op welke manier u de groepen in de categorie wilt groeperen. Hier wordt bepaalt in welke volgorde de groepen in de app komen te staan.
    • Groepen groeperen op: Bepaal op welke manier u de groepen in de categorie wilt groeperen.

Als u klaar bent met het maken van de nieuwe categorie kunt u op de knop verzend met deze knop drukken. De categorie is nu aangemaakt.

groepen 1.2