Bouw je verenigingsapp


Test gratis, in minder dan 15 minuten


Wij hebben unieke software ontwikkeld waarmee we voor elke organisatie een eigen mobiele app kunnen lanceren, tegen een laag maandelijks tarief. Je kiest zelf welke functies passen bij jouw ideale app.

Je kan nu zelf beginnen met bouwen en binnen 15 minuten heb je jouw gepersonaliseerde app op je telefoon. Probeer Almanapp Playground nu.Begin nu met bouwen

About Almanapp


Bas Krijgsman
CTO & IOS developer

Mark Gertsen
CCO & Sales

Joeri Thissen
Lead Developer

Djurre de Boer
Android Developer

Jurgen Nijland
Bug Exterminator

Fabian Goedhart
The Dark Coder

Duco van den Bold
Administratie

Bram Groenveld
Sales

Jari Meevis
Support & Testing

Guan Lid
Office manager

Dolle Dollie
Natte hond

Ruben Haring
EventInsight

Wouter Menninga
Developer

Fedde van der list
Developer intern

Matthijs Wendelaar
Developer intern

Our story

Almanapp is opgericht in 2013 te Groningen, Nederland, met het doel om voor elke organisatie een eigen mobiele app te ontwikkelen. Een app om de interne communicatie te optimaliseren en te moderniseren.

Door de opkomst van de mobiele telefoon, wordt de website steeds vaker ingezet als 'visitekaartje' naar de buitenwereld, terwijl een interactieve app de leden of werknemers van de organisatie bedient.

De apps van Almanapp hebben inmiddels tienduizenden gebruikers en verbeteren zichtbaar de betrokkenheid bij de organisatie.

Onze klanten bestaan uit de besturen van studentenvereningen, gezelligheidsverenigingen, bedrijven en organisatoren van evenementen.

Case Study

Hoe de TOP Week de beleving van de deelnemers compleet maakte met Almanapp“We waren onder de indruk van de mogelijkheden die Almanapp te bieden had. We raden het volgende bestuur aan om voort te bouwen op ons succes met de app.”Annabelle van den Akker

Vice-voorzitter TOP Week 2017
LEES CASE STUDY


2500+ Downloads 450K+ Views 75K+ Pushberichten €8,000 Kosten bespaard

Reviews

Sophie van der Stap
(Studentassociation Vindicat)

“Our members rarely visit our mobile website. Now that everyone has the app we can easily update everyone with push notifications.”

Jacobine Muntendam
(Studentassociation MARUG)

“We use the app for our internal communications and as a bridge between our active and less-active members.”

Laurien Klaassen
(Studentassociation La Confrérie)

“The Almanapp allows for easy, fun and interactive communication within La Confrérie. It creates creative friendships and professional opportunities for our members.”

Introduction video Almanapp


Partners & Media