PERS

Wat schrijft de media over ons?

'Even snel de bierrekening checken' - Universiteitskrant01-12-15

 • Het begon als een online almanak, maar is anno 2015 veel meer dan dat. Almanapp, een applicatie voor mobiele telefoons, wordt door meer dan veertig verenigingen door het hele land gebruikt als communicatiemiddel.
  >Lees hele artikel in de UK

'Almanapp Develop-Mastermind de beste developer van Noord-Nederland!’ - Heerenveense Courant28-09-15

 • HEERENVEEN – Na een spannende finale mag Djurre de Boer (25) uit Groningen zich de beste website bouwer van Noord-Nederland noemen. Hij won vrijdagavond in Heerenveen een wedstrijd op dit gebied van het Friesland College.
  >Lees het hele artikel

'Groningse studentenapp vindt weg naar groot publiek’ - NOM28-09-15

 • Almanapp, een app voor studentenverenigingen, wordt in de toekomst mogelijk ook beschikbaar voor andere verenigingen. De app werd ontwikkeld als een handige applicatie voor het bestuur van het Groningse studentencorps Vindicat.
  >Lees het hele artikel

'Studentenapp kan de burgerwereld in’ - Dagblad van het Noorden28-09-15

 • Het begon als een hulpapparaatje voor de almanakcommissie van studentencorps Vindicat. Vier jaar, een geslaagde crowdfunding (opbrengst: 100.000 euro) en een professionaliseringsslag later is Almanapp een levensvatbaar bedrijf. De studenten die het begonnen, hopen er na hun afstuderen een goede boterham mee te verdienen.
  >Lees het hele artikel

'Verenigingsapp Almanapp boort nog vóór volledige financiering compleet nieuwe markt aan' - Emerce24-12-14

 • Verenigingssoftware Almanapp heeft er een grote klant bij: de gemeente Apeldoorn. Met het aansluiten van deze klant op hun product boort Almanapp een nieuwe markt aan, aangezien het bedrijf zich in de eerste plaats voornamelijk richt op business-, studenten- en sportverenigingen.
  >Kijk op Emerce

'Geld investeren in je buurman’s start up' - Volkskrant23-12-14

 • Banken zijn niet meer zo happig om nieuwe initiatieven te financieren. Steeds vaker springt daarom een familie-lid of bekende bij. Maar terwijl de informele investeerder oprukt, hebben de crowdfundingsites het moeilijk.
  >Lees hele artikel in de Volkskrant

'Verenigingsapp wil Europa veroveren' - Universiteitskrant08-12-14

 • Ze komen bijna niet meer aan studeren toe, maar hebben wel een heel bedrijf opgezet. Ondernemers Djurre de Boer (24), Bas Krijgsman (23) en Tom van der Laan (22) zijn de oprichters van de Almanapp. Een applicatie voor en door studenten.
  >Lees hele artikel in de UK

'Almanapp' - Rijks Universiteit Groningen15-10-14

 • Je bent een student, en je hebt altijd te weinig geld. Wat doe je daar aan? Een bijbaantje nemen. Of je pakt het groot aan en begint een succesvolle onderneming. Vorige week bezocht NEXT het kantoor van de gloednieuwe onderneming ‘AlmanApp’, een applicatie voor de interne communicatie van verenigingen.
  >Ga naar de universiteitswebsite